Logopedie en meer...

Omdat wij het vanuit ons beroep belangrijk vinden om een kijkje te geven in ons dagelijkse werk hebben wij besloten om te starten met een maandelijkse blog. Deze blog zal gericht zijn op zowel logopedische weetjes alsook onze eigen werkzaamheden binnen de praktijk. We willen jullie hiermee nog beter informeren over ons mooie, leuke en creatieve vak. Ook op onze Facebook delen wij geregeld leuke informatie! 

September 2019 - Mondademen 

In de praktijk krijgen wij steeds vaker kinderen aangemeld die open mondgedrag vertonen. Ouders geven vaak aan dat hun kind dit al heel lang doet en zij weten zelf vaak niet waar het vandaan komt. Open mondgedrag komt vaak voor in combinatie met andere symptomen zoals slissen, chronische verkoudheid en oorontstekingen. Wat is open mondgedrag nou precies en waarom is het zo belangrijk om dit op jonge leeftijd al af te leren?
Klik hier om verder te lezen >>>

Oktober 2019 - Logopedie en STOPTOBER 

Stoptober, je kan er tegenwoordig eigenlijk niet meer omheen. Overal wordt er reclame voor gemaakt; via social media, de televisie, de krant.. en daar komen wij als Logopediepraktijk Sleumer nu dus ook bij! Maar wat heeft roken nou precies met logopedie te maken? En waarom is het zo belangrijk om hiermee te stoppen? In deze blog vertellen wij jullie er alles over. 
Klik hier om verder te lezen >>>